KUNT U UW BANKREKENING NIET BEVESTIGEN MET PAYPAL?

PayPal is een zeer handige applicatie om online betalingen uit te voeren. Het is veilig en 100% beveiligd, dus u kunt het gebruiken voor transactiedoeleinden over de hele wereld. Het wordt geleverd met tal van functies die ertoe bijdragen dat uw betalingen eenvoudiger en beter worden. Daarom wordt het tegenwoordig door miljoenen mensen gebruikt. 

U kunt eenvoudig de mobiele applicatie van PayPal downloaden of naar de website navigeren en aan de slag gaan!
Het openen van een rekening op PayPal is heel eenvoudig. Daarvoor hoeft u alleen maar uw persoonlijke en financiële gegevens in te vullen. Geen zorgen, het is 100% veilig! U kunt hierover meer informatie vinden bij onze paypal bellen vanuit belgie professionals. Ze zullen u grondig begeleiden over de website en zijn functies.

Ook al heeft u uw bankgegevens ingevuld in de aanvraag, is het belangrijk om deze bij uw bank te bevestigen. Als u uw bankrekening bevestigt, worden de opnamelimieten opgeheven en kunt u ook uw identiteit verifiëren bij PayPal.

Er zijn twee methoden die PayPal gebruikt om te verifiëren dat de vermelde bankrekening van u is: direct of binnen 2-3 dagen. U kunt op elk gewenst moment meer over hen weten door contact op te nemen met onze Paypal klantendienst belgie experts.

Als u de gegevens direct wilt bevestigen, moet u de inloggegevens van uw bank bij de hand hebben. De andere methode is het overmaken van twee kleine stortingen naar uw bankrekening, die u later kunt verifiëren.

ONMIDDELIJKE BEVESTIGING

  • Ga naar uw PayPal-profiel.
  • Selecteer Bankrekening toevoegen of bewerken -> Bank toevoegen.
  • Vul uw bankgegevens en routeringsnummer in.
  • Selecteer Onmiddellijk bevestigen of 2-3 dagen bevestigen door twee kleine verificatiestortingen te verzenden.
  • Geef uw inloggegevens op op de volgende pagina.
  • Klik op Bevestig uw bankrekening als u de optie 2-3 dagen heeft gekozen.

Als u de optie Onmiddellijk bevestigen heeft gekozen, zou uw account al moeten zijn bevestigd. Als u hulp nodig heeft met betrekking tot de bovenstaande procedure, kunt u gerust bellen met ons  Paypal contact belgie.

  • Voer de waarde in van twee stortingen op uw bankrekening en klik op Verzenden.

Voor verdere hulp kunt u contact opnemen met ons PayPal-klantenserviceteam via e-mail, live chatondersteuning of telefoon. We beloven u terug te komen met de beste en tijdige oplossingen.

Originele bellen